Pacientët po bëjnë ankesa duke trilluar ngjarje ndaj mjekëve dhe infermierëve


Burimi: Gazeta Skandal Kohët e fundit është duke u rritur një dukuri tejet negative ku pacientët përmes ankesave të tyre me ngjarje të trilluara ndaj mjekëve dhe infermierëve po e tejkalojnë çdo kufi të arsyes dhe mendjes së shëndosh duke kaluar në shpifje me qëllimin e vetëm dëmtimin e mjekut dhe infermierit. Sipas burimeve tona […]