Trombozat trurore nga vaksina AstraZeneca: Të rralla, por të trajtueshme


Mjeku i cili është duke specializuar në Neurologji në Gjermani, Fatos Morina ka thënë se s’ka vend për panikë, pasi është një numër i vogël i personave që kanë përjetuar Tromboze trurore pas marrjes së vaksinës AstraZeneca. Morina ka treguar se kush janë grupmoshat më të rrezikuara, si dhe kur duhet kërkuar ndihma e mjekut. […]

Your top questions about Covid-19 and vaccines


[ad_1] How long will immunity last after getting a Covid-19 vaccine? Vaccine transmission treatment & prevention work/life family What are the side effects of the vaccines? Some vaccine trial volunteers have reported feeling flu-like effects after getting the shots. Don’t freak out if this happens to you, health experts say. “These are immune responses, so […]

New evidence that Covid-19 antibodies lower risk of re-infection


[ad_1] A health worker takes a drop of blood for a Covid-19 antibody test at the Diagnostic and Wellness Center in Torrance, California, on May 5, 2020. Valerie Macon/AFP/Getty Images Covid-19 antibodies from a previous infection could significantly lower your risk of becoming re-infected, according to a study published Wednesday in the journal JAMA Internal Medicine. […]

error: Content is protected !!