Ja çfarë fjalë epike shkruan Mjeku për Adem Jasharin!


Shkruan: Dr.Arben Beka Komandant! Sonte po bëhen 21 vite nga hera e fundit që të takova me 4 Mars 1998, kur erdhe t’i vizitosh ushtaret e plagosur në betejen e Çirezit – Likoshanit, Sabit Geci, Sabit Lladrofci dhe Musë Jashari në odën e Dr. Fadil Bekes në Ticë. Atë natë, unë si i ri pata […]

error: Content is protected !!