QKUK: Mjekët ia heqin një pacientit një tumor të përmasave të mëdha


Sukseset e mjekëve Kirurgë të QKUK-së nuk kanë të ndalur. Sukset e tyre janë të njëpasnjëshme. Në Repartin e Endoskopisë Kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, mjekët Kirurgë (Dr. Arbër Morina dhe Dr. Valon Zejnullahu) ia kanë hequr një pacientit një tumor me përmasa të mëdha, i shfaqur në zorrën e trashë. Në njoftimin […]

Gazetari i njohur falenderon Kirurgët Abdominalë


Gazetari i njohur Gëzim Bimbashi përmes një postimi në profilin e tij në Facebook falenderon Kirurgët Abdominalë duke i konsideruar si mjekët më të mirë që ka QKUK-ja. Ai shpreh falenderim duke thënë se këta mjekë treguan kujdes maksimal ndaj meje pas një shqetësimi në lukth dhe përfundimin e suksesshëm të Gastroskopisë! Në fund Bimbashi […]

24 vite shkollim për t’u bërë Kirurg por paga më e vogël se e një pastruesi


Arbër Morinës, iu deshën rreth 24 vjet për ta arritur gradën e kirurgut të përgjithshëm. Shumë mund e sakrifica thotë t’i ketë bërë për të zënë një vend pune në nivelin terciar të shëndetësisë në QKUK, ku, me gjithë mëditje, rroga e tij arrin pak mbi 600 euro. Por, të punësuarit e një institucioni tjetër […]

error: Content is protected !!