Xhensila me tatuazh unik kushtuar personit më të shtrenjtë të saj


[ad_1] Këngëtarja Xhensila Myrtezaj ka vendosur që t’i dedikojë një tatuazh vajzës së saj, Ajkës. Në gishtat tregues të dy duarve, artistja ka ndarë shkronjat e emrit të vajzës, që në plotësi përbën emrin Ajka. Xhensila ia shtoi edhe një psalm të Biblës këtij postimi, i cili ka të bëjë me fëmijët. View this post […]

Musa Haxhiu – Biografia


Musa Haxhiu lindi më 15 mars 1939 në Pejë. Shkollën fillore dhe gjimnazin i mbaroi në vendlindje. Në vitin 1958/59 regjistroi Fakultetin e Mjekësisë në Beograd, ku diplomoi në vitin 1963. Specializimin nga fusha e sëmundjeve të mushkërive e kreu në Beograd, në vitin 1968. Në studimet pas­universitare për kardiologji u regjistrua në vitin 1968/69, […]

Arsim Morina – Biografia


Dr. Arsim Morina (Akademik, Neurokirurg, Profesor i Kirurgjisë) lindi me 1956 në Pejë, ku kreu shkollën fillore dhe gjimnazin. Në Fakultetin e Mjekësisë në Prish­tinë u diplomua në vitin 1980. Pas mbarimit të studimeve praktikën e përgjithshme mjekësore e kreu në Qendrën Mjekësore në Pejë. Nga viti 1981 filloi punën dhe speciali­zimin nga neurokirurgjia në […]

error: Content is protected !!