Tag: Dehidratimi

Dehidrimi, shkaqet dhe trajtimi

Dehidrimi është një humbje e tepruar e ujit nga indet e trupit, shpesh i shoqëruar nga një çekuilibër i natriumit, kaliumit, kloridit dhe elektroliteve të tjera shkruan Gazeta Shëndeti. Mund…

Dhembja e kokës dhe agjërimi

[ad_1] Mos ngrënia (me qëllim ose jo) mund të çojë në një dhembje koke që mund të dëmtojë shëndetin tuaj. Simptomat e një dhimbjeje koke Njerëzit të cilët s’ hanë…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.