Poliklinika Endomedica, zgjidhja e duhur për trajtimin e sëmundjeve endokrine


Sëmundjet që lidhen me gjëndrat kërkojnë një delikatesë dhe profesionalizëm të madh në trajtimin e tyre, andaj orientimi në klinikën e duhur është një gjë që duhet ta ketë parasysh çdo pacient. E vendi i adekuat për të marrë trajtim sa më profesional është pikërisht Poliklinika Endomedica. Mikpritja, profesionalizmi dhe ngrohtësia që ofrojnë janë vetëm […]

Ku mund të merrni shërbime të endokrinologjisë?


Endokrinologjia është degë e mjekësisë që studion dhe trajton sëmundjet e gjëndrave endokrine, përkatësisht organet e përfshira në prodhimin dhe sekretimin në gjak te sinjalizuesve të veçante kimike të quajtura hormone. Shërbimi i Endokrinologjisë mbulon funksione të tilla njerëzore si koordinimin e metabolizmit, frymëmarrjes, riprodhimit, perceptimit ndijor dhe lëvizjes. Ky shërbim në Olive Medical & […]

Kryeni shërbimet endokrinologjike në Laboratorin Olive


Endokrinologjia është degë e mjekësisë që studion dhe trajton sëmundjet e gjëndrave endokrine, përkatësisht organet e përfshira në prodhimin dhe sekretimin në gjak te sinjalizuesve të veçante kimike të quajtura hormone. Ky shërbim në Olive Medical & Laboratory kryhet nga Dr. Nadije Morina-Kuçi Për termine mund të kontaktoni njërin nga numrat e telefonit: +38349520056 dhe […]

Çka është sistemi endokrin?


Sistemi endokrin është një rrjet i integruar që përbëhet nga gjëndra të ndryshme të vendosura në tërë trupin. Së bashku me sistemin nervor, sistemi endokrin kontrollon dhe rregullon shumë funksione të brendshme trupore. kurse sistemi nervor përdor impulset nervore si një mjet kontrolli, sistemi endokrin përdor molekulat të lajmëtarëve kimik të quajtur hormone. Hormonet prodhohen, […]

error: Content is protected !!