Ese për Mjekun (Mjekët) – Ese të ndryshme


Ese për Mjekun (Mjekët) – Ese të ndryshme Mjekët bëjnë një rrugë të gjatë, plot sakrifica për të qenë në gjendje që tu shërbejnë njerëzve. Mjekët janë shndërruar shpesh herë në objekte sulmesh nga qytetarë (pacientë ose familjarë), të zhgënjyer, të mllefosur, të irrituar herë me arsye dhe herë pa kurrëfarë arsye. Ndonjëherë të krijohet […]