Ese për stresin – Ese të ndryshme


Ese për stresin – Ese të ndryshme Një shprehje që dikujt i duket fluide, por që ai në çast nuk e kupton, se edhe ai,  është “viktimë” e tyre… A e kini parë, se si “krimbi bren drunë”, mollën?!…. Ashtu e bren dhe STRESI njeriun. Në fillim pak e nga pak e pastaj mbasi e […]