Sun. Jul 3rd, 2022

Tag: Ese

Ese , Ese shqip, Ese të ndryshme , Ese dhe Hartime

Ese për Injorancën

Ese për Injorancën Kur injoranca flet, inteligjenca hesht! Sidoqoftë, edhe të urtët kanë vështirësi të qëndrojnë heshtur, ndërkohë që kritikohen. Ne si qenie njerëzore kemi nevojë të jemi të pranuar…

You cannot copy content of this page