Ja pse dallon mjeku prej mjekut!


Doktoresh..pot pys diqka.. * PSE DALLON MJEKU PREJ MJEKUT..? * Pse secili e ke mendimin e ndryshem per nje semundje te njejte..?.PSE..? -Piksepari.. kjo eshte nje pytje e padrejte..per arsye se.: — Njerezit nuk jane prodhim serik i nje fabrike.Çdo njeri eshte i ndryshem dhe ne Mjekesi ekziston nje e vertete qe nuk ndryshon fare […]

Premtimet dhe realiteti në Komunën e Graçanicës


[ad_1] Ndërtimet e vazhdueshme janë një pamje identifikuese për qytetin e Graçanicës që gjendet pak kilometra larg kryeqytetit të Kosovës. Megjithatë, 12 vite pas formimit, banorët e Graçanicës përballen me halle të mungesës së infrastrukturës, vendeve të punës si dhe ndotjes që po i bëhet lumit të këtij qyteti. Që kur është formuar Komuna e […]

Infektohen me Covid 114 punëtorë të një fabrike konservimi


[ad_1] Një tjetër qendër masive me të infektuar nga Covid-19 është regjistruar mëngjesin e sotëm në Skidra, në qytezë afër Selanikut. Nga testet e kryera janë regjistruar 114 raste pozitive, punëtorë të një fabrike konservimi të frutave. Fabrika është mbyllur përkohësisht, duke zbatuar protokollin përkatës.  Ashtu si ditën e mërkurë edhe ditën e djeshme janë […]

Pejë, aksion bastisje në industrinë e mishit


[ad_1] Një aksion i gjerë që përfshin kompanitë e industrisë së përpunimit të mishit ka nisur sot në Pejë. Pjesëtarë të Policisë e Kosovës, Inspektorati Policor, Dogana e Kosovës, Administrata Tatimore e Kosovës dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë që nga mengjesi i sotëm kane filluar bastisjen e disa lokacioneve për perpunimin e mishit në […]

error: Content is protected !!