Studimi: Varfëria na e shkurton jetën


[ad_1] Varfëria duhet të konsiderohet si një faktor i madh rreziku për vdekje të parakohshme. Ky është përfundimi i shkencëtarëve pas analizimit të të dhënave të mbi 1.7 milionë njerëzve. Ky është studimi i parë ku krahasohet ndikimi i statusit të ulët social-ekonomik me kërcënime të tjera për shëndetin, si: mungesa e ushtrimit, pirja e […]

Londër / Java e Modës në një përzierje të ngjarjeve fizike dhe dixhitale


[ad_1] Në Londër gjërat janë ndryshe nga Java e Modës në New York, ku koleksioni pranverë / verë për gratë, do të përshtatet në një platformë plotësisht digjitale. 80 dizajnues të modës janë vendosur për të shfaqur koleksionet e tyre më të reja këtë muaj në Javën e Modës në Londër, e cila do të […]

Skender Shabani – Biografia


Ass. dr. Skender Shabni dr. sc.med. Ass.dr.sc Skender Shabani u lind me 06.11.1958 në Gaçkë Ferizaj. Shkollën fillore e kreu në vendlindje. Gjimnazin e kreu ne Ferizaj me 1977. Fakultetin e Mjekësisë e mbaroi në Prishtinë. Pas diplomimit filloi punen si mjeke i praktikes se pergjitheshme me 07.04.1983 në Qendren Mjekësore në Ferizaj ku punoi […]

error: Content is protected !!