Tag: Frymëmarrja

Si të ushtroni kur keni ankth?

[ad_1] Kur simptomat e ankthit bëhen pjesë e juaja, ideja për të bërë ushtrime fizike duket e paimagjinueshme. Pse duhet ta vendosnit veten në një situatë ku të djersitni me…

Puthja e jetës

[ad_1] Kjo foto e bërë nga Rocco Morabito më 1967  që u quajt “Puthja e jetës”, tregon dy elektriçistët Champion Randall dhe JD Thompson në majë të një shtylle elektrike.…

Gërhitja për jetë të gjatë

Gërhitja dhe jeta e gjatë Sqarimi thotë: Frymëmarrja e ngadalësuar e aktivizon zemrën dhe ia bën shprehi kursimin e shpenzimit të oksigjenit. Zemra e personave të cilët gërhasin, gjithherë është…

Dehidrimi, shkaqet dhe trajtimi

Dehidrimi është një humbje e tepruar e ujit nga indet e trupit, shpesh i shoqëruar nga një çekuilibër i natriumit, kaliumit, kloridit dhe elektroliteve të tjera shkruan Gazeta Shëndeti. Mund…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.