Dita Botërore e Mjekëve Familjarë – Si u kalua ky vit nga ta?


[ad_1] 19 maji në mbarë botën njihet si Dita Botërore e Mjekëve Familjarë, mantëlbardhëve të cilët janë adresa e parë për cdo shqetësim shëndetësor. Buqetat me falënderime janë një motivim shtesë për ta, pasi ky element konsiderohet një tregues i suksesit të tyre. Në këtë 19 maj, janë pikërisht fjalët e falënderuese ndaj tyre ato […]

Ilaqi i shtrenjtë i COVID duhet të blihet nga familjarët, në spitale s’ ka furnizime


[ad_1] Në qoftë se kalon pranë Klinikës Infektive në QKUK dhe bisedon me familjarët e pacientëve të cilët gjenden brenda mureve të kësaj klinike do të dëgjosh rrëfime të ndryshme.Përveç hallit se si është gjendja e familjarëve ata do të rrëfejnë edhe probleme të tjera bazike, siç janë problemet me mungesën e barnave. Ilaqi Remdesivirë […]

error: Content is protected !!