Kryeni shërbimet gastroenterologjike në Laboratorin Olive


[ad_1] Gastroenterologjia është një shkencë e cila mirret me studimin e sëmundjeve të sistemit të tretjes (sistemi digjestiv), që është një sistem i përbërë nga: lukthi (stomaku), zorra e hollë, zorra e trashë, mëlçia, fshikëza e tëmthit, pankreasit. Ky shërbim në Olive Medical & Laboratory kryhet nga Dr. Avni Haziri, Internist-Gastroenterolog. Për termine mund të […]

Kuiz nga Gastroenterologjia (Test nga Gastroenterologjia)


Çka janë hemorroidet? Shkaktarët dhe trajtimi i tyre


Çka janë hemorroidet? Ato janë fryerja dhe ënjtje e venave, ngjajshëm sikurse venat e zgjeruara në këmbë. Ekzistojnë dy lloje hemorroidesh: të brendshme, që formohen në pjesën e poshtme të rektumit, dhe hemorroide të jashtme që formohen nën lekurë përreth anusit. Hemorroidet e jashtme janë më të pakëndshme sepse mund të irritohen. Nëse formohet mpiksja […]

error: Content is protected !!