Skriptoret që gjenden afër fakultetit të Mjekësisë po e shkatërrojnë Mjekësinë


Burimi: Gazeta Realiteti Në këto skritptore mund të gjenden të gjitha testet e gatshme të çdo provimi në Mjekësi. Këtë e dinë të gjithë studentët, mjafton që të shkoni dhe i shihni të githa të vërtetat me sytë e juaj. Fatkeqësisht studentët po i marrin testet nga këto skriptore dhe po i mësojnë përmendësh duke […]