Skandaloze: Gazetari i ndan femrat për shtëpi dhe femrat për seks


Skandalet e gazetarëve nuk kanë të ndalur. Një tjetër skandal ka ndodhur ku një gazetar i ndan femrat në dy grupe: femra që janë për shtëpi dhe femra që janë për seks. Në emisionin e Rudinës në Tv Klan, është trajtuar një temë mjaft interesante “çfarë pëlqejnë gratë tek një burrë apo anasjelltas”. Të gjithë […]

Jo të gjithë njerëzit janë pozitivë, këto janë 5 llojet e njerëzve toksikë që kurrë s’ duhet t’i mbani pranë


[ad_1] Njerëzit s’ janë të gjithë pozitivë. Sipas bota.al, këto janë 5 llojet e njerëzve që s’ duhet t’i mbani pranë vetes pasi janë negativ e toksikë. 1. Ata që s’ e pranojnë fajin “Njerëzit që e kanë të shkatërruar jetën e tyre, kanë një tendencë të fortë për t’i fajësuar njerëzit e tjerë kur […]

error: Content is protected !!