Tag: gjak

Hipertiroidizmi/ Simptomat dhe tretmani

[ad_1] Hipertiroidizmi është një gjendje kronike e karakterizuar nga një rritje patologjike e sintezës, sekretimit dhe e niveleve të tiroksinës (T4) e triodotironinës (T3) të lira në gjak. Këto dy hormone…

A ka shërim diabeti?

A ka shërim diabeti? Me gjithë këto hulumtime që bëhen mbi diabetin dhe përparimet në trajtimin e tij, është e logjikshme të mendosh se dikush me siguri ka gjetur një…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.