Dr.Besnik Ibishi: Këshilla para se me dhënë gjakun për analiza


Shkruan: Dr.Besnik Ibishi #keshillat para se me dhene gjakun per analiza ● Pacienti nuk duhet ngrene asgje, 6 deri 8 ore para dhenies se gjakut per analize ● Duhet te jeni te qetë, i pushuar dhe jo i stresuar ● Gjaku jepet ndermjet ores 7-8 ● Per lipidet dhe kalcitonin nuk duhet ngrene 12ore para […]

error: Content is protected !!