Tag: Gjethet

Vetitë shëruese të gjethes së dafinës

[ad_1] Gjethet e dafinës përdoren si lëndë mjekësore për trajtimin e disa problemeve shëndetësore. Efektet pozitive që shkaktojnë ato në organizëm lidhen me: trajtimin e sëmundjeve të mushkërive, mbrojtjen e…

Gjethet kurative të limonit

[ad_1] Gjethet e limonit përdoren në gatime dhe lëngjet e frutave për të ofruar një shije dhe aromë shtesë. Gjethet e limonit janë të pasura me vitaminë C që forcon…

Ushqimet që luftojnë depresionin

[ad_1] Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), depresioni është një sëmundje mendore e përhapur: trishtimi, vetëvlerësimi i ulët, ndryshimi i humorit, ankthi dhe mungesa e interesit janë të gjitha shenja…

Përfitimet shëndetësore nga mango

  Mango realisht promovon shëndetin e njeriut në mënyra të ndryshme, nga tretja në imunitet. Këto janë të mirat shëndetësore që dhuron mango për shëndetin e njeriut gjatë konsumimit. 1.…

Nga

NGA I. ndajfolje.Përdoret për të pyetur: 1. Për vendin prej ku vjen dikush a diçka, ku është ose nëpër të cilin kalon dikush a diçka; prej ku. Nga erdhën? Nga…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.