Sun. May 29th, 2022

Tag: Gjinekologjia

Pyetje dhe Përgjigje

Pas marrëdhënies seksuale sperma del jashtë vaginës. A është kjo normale? Ka 7 muaj që po përpiqem që të mbes shtatzënë dhe po bëhem merak se mos kam ndonjë problem? A është kjo arsyeja që s’po ndodh shtatzënia? Poashtu, a duhet të kemi marrëdhënie seksuale në ndonjë pozicion të caktuar? Më kanë thënë që pas marrëdhënieve duhet të rri shtrirë dhe me këmbë përpjetë. A po veproj mirë?

PYETJE: Pas marrëdhënies seksuale sperma del jashtë vaginës. A është kjo normale? Ka 7 muaj që po përpiqem që të mbes shtatzënë dhe po bëhem merak se mos kam ndonjë…

You cannot copy content of this page