Demi Lovato pranon zytarisht se ka natyrë ‘a-seksuale’: Unë jam krenare t’ju bëj të ditur se identifikohem si ‘asnjëanëse’


[ad_1] Këngëtarja Demi Lovato me anë të një postimi në Twitter ka shprehur zyrtarisht se ajo i përket gjinisë asnjëanëse duke nënkuptuar se pelqimet e saj s’ janë tek asnjëra gjini. “Unë jam krenare t’ju bëj të ditur se unë identifikohem si ‘asnjëanëse’ dhe zyrtarisht do të ndryshoj përemrat e mi në ata /ato duke […]

BE: Pandemia ka përkeqësuar situatën e komunitetit LGBTI


[ad_1] Bashkimi Evropian thotë se pandemia e koronavirusit ka përkeqësuar situatën e të drejtave të komunitetit LGBTI (Lezbiket, Homoseksualët, Biseksualët, Transgjinorët dhe Ndërseksualët). “Pandemia e COVID-19 ka rritur nivelin e dhunës dhe diskriminimit ndaj personave LGBTI, duke përfshirë dhunën në familje, gjuhën e urrejtjes në internet dhe krimet me bazë urrejtjen”, ka thënë përfaqësuesi i […]

error: Content is protected !!