Si funksionon joga e syve dhe sa e rëndësishme është?


[ad_1] Këngëtari Paul McCartney është 78 vjeç, por këngëtari duket dhe ndihet shumë më i ri. Ai ka ndarë një këshillë unike shëndetësore që rrallë është dëgjuar më parë. Ish-këngëtari i Beatles zbuloi se shikimi i tij i mprehtë dhe tha se ai praktikon rregullisht joga për të mbajtur pasur një shikim të qartë. ndërsa […]

Sëmundja që Dëmton Rëndë Shikimin – Si të Dalloni Simptomat


[ad_1] Mund të themi me plot gojën që s’ ka më të rëndësishme se drita e syve. E megjithatë kujdesi për sytë shpesh lihet në plan të dytë, duke shpresuar se asnjë sëmundje s’ do t’i prekë apo dëmtojë ata. Për këtë mjekët këshillojnë që të bëni vizita periodike pas moshës 40 vjeçare, ku rreziku […]

Suedi: Shqiptari me nevoja të veçanta, rekorde botërore në sportin Goal Boll


[ad_1] E Enjte, 1 Tetor 2020 – 11:40 albinfo.ch Është bërë e ditur se Fatmir Seremeti, shqiptari me nevoja të veçanta, i cili ka arritur rekorde botërore në sport, në një intervistë rrëfen rrugëtimin e tij të suksesit, sfidat dhe vështirësitë e hasura, si dhe për librin e tij “Nga errësira në sukses”, përcjell albinfo.ch. […]

error: Content is protected !!