Si funksionon hipnoterapia ?


Si funksionon hipnoterapia ? Tipari më i fuqishëm i gjendjes së Hipnozës është se si lidhet mendja jonë e vetëdijshme me mendjen e pavetëdijshme. Ekspertët e hipnoterapisë dhe themeluesit e Institutit të Wellness në Washington, e krahasojn mendjen pavetëdijshme me sistemin e dosjeve të kompjuterit. Pavetëdija jonë është si harduer yni, ku ruajmë çdo përvojë, […]

Katër mite të shëndetit mendor që janë seriozisht të rrezikshme


[ad_1] Vetëm po të filloni të kërkoni për termat e shëndetit mendor në Google, do të kuptoni se ka shumë informacion konfuzes. Vetëm po të të gjithë mendojnë se jam i lumtur, a s’ jam në depresion? A vdesin adoleshentët vetëm nga vetëvrasja për shkak të ngacmimit? Vetëm po të keni disa pyetje që ndiheni […]

Në 10 vjetorin e themelimit, Viber sjell opsionin e pagesave në aplikacion


[ad_1] Viber po feston 10 vjetorin e lindjes dhe themelimit të kompanisë dhe për ta festuar këtë datë të rëndësishme ka paralajmëruar një risi të shkëlqyeshme – funksionin e pagesave përmes chatbots. Përdoruesit që duan ta përdorin platformën e Viber për të paguar për mallra dhe shërbime, me anë të Google Pay dhe zgjidhjeve të […]

Si mund ta dalloni a është një vend i përshtatshëm për punë, këto 5 shenja mund t’i dalloni gjatë intervistës


[ad_1] Gjatë intervistës për punë, ne shumë thjeshtë mund të dallojmë se a duhet të punojmë në atë vend apo jo. Një ambient pune i shëndoshë është shumë i rëndësishëm për shmangien e stresit dhe ndjenjave negative, por gjithashtu kjo do të ndikoj në karrierën tonë, shkruan “CNBC. 1 nga 5 persona jep dorëheqje në […]

Google Chrome mobile do të të njoftojë Po qe se passwordi yt është vjedhur


[ad_1] Fjalëkyçet na shoqërojnë tashmë pothuajse në çdo hap të jetës. s’ ka aplikacion pa llogari, e pa password. Mund të vijë momenti që këto fjalëkyçe të bëhen një lëmsh i vërtetë dhe t’i biem shkurt të përdorim të njëjtin për disa llogari. Por Po qe se ky pass bie pre e ndonjë peshkimi diku […]

Dëmtimet më të Zakonshme që Pësojmë nga Telefonat Celularë


[ad_1] specialistët e AgroWeb.org, paralajmërojnë se telefonat celularë krijojnë një varësi të rrezikshme, e cila ngjan shumë me atë të bixhozit. Kjo varësi mund të ndikojë fort në produktivitetin e njeriut, funksionet e trurit, balancën mes jetës dhe punës, por edhe në jetën personale. Megjithatë, ky s’ është i vetmi dëm që shkakton kjo pajisje […]

Kodi Penal i Republikës së Kosovës


[embeddoc url=”https://gazetashendeti.com/wp-content/uploads/2020/06/Kodi-Penal-i-Republikës-së-Kosovës.pdf” download=”none” viewer=”google”]

error: Content is protected !!