Si mund të flini pak orë dhe, kur të zgjoheni – ndjeheni energjik dhe produktiv


[ad_1] “Sleep hacking” është mërmëritja në një luginë dhe një mendje teknologjike, profesionistët betohen se kjo është një nga metodat më të pakta që i përafron Metodat janë ekstreme, por ato funksionojnë, thotë Sarrah Maber… Shumica prej nesh pëlqen të qëndrojë, të ketë më shumë orë pushim. Për fat të keq, shpesh kjo do të […]

North Korea Pfizer hack allegations: South Korean lawmaker and spy agency dispute Covid-19 claims


[ad_1] South Korean lawmaker Ha Tae-keung told reporters Tuesday that he and other members of the National Assembly Intelligence committee were briefed by the country’s spy agency about the alleged attack. Ha’s office confirmed the remarks to CNN on Wednesday. Later that morning, the National Intelligence Service (NIS) put out a statement rebutting Ha’s claims. […]

error: Content is protected !!