Tag: hormonet

Çka është Placenta ?

Placenta (shtrat i fëmijës) është organ, i cili krijohet në uterus gjatë shtatëzanisë. Ka rol të shumëfishtë gjatë shtatëzanisë. Është organ, i cili zhvillohet së bashku me frytin në mitër…

Aritmitë, shkaqet dhe tretmani

[ad_1] Aritmi kardiake është kur rrahjet e zemrës suaj janë shumë të shpejta (takikardi), shumë të ngadalta (bradikardi), ose rrahin në një ritëm të parregullt për shkak të një prishje…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.