Tag: Hudhra

Hudhra dhe shëndeti. Përfitimet shëndetesore nga përdorimi i Hudhrës. Dobitë shëndetësore nga përdorimi i hudhrës.

Hudhra

A i lufton hudhra infeksionet ?

A i lufton hudhra infeksionet ? Hudhra padyshim është një nga antibiotikët më të fuqishëm natyrorë dhe është gjetur të jetë veçanërisht i fuqishëm në luftën e 14 infeksioneve të…

Vetitë shëruese të hudhrës

[ad_1] Hudhra, ndonnëse ka shije jo këndshme kur e hamë, përmban në vete shumë veti pozitive për organizmin tonë. Konsumimi i saj na jep një imunitet më të madh. Ndonëse…

Hudhra, kura për shumë infeksione

[ad_1] Hudhra padyshim është një nga antibiotikët më të fuqishëm natyrorë dhe është gjetur të jetë veçanërisht i fuqishëm në luftën e 14 infeksioneve të ndryshme. Shumica e cilësive mjekësore…

10 ushqimet që e luftojnë stresin

[ad_1] Stresi kronik është një gjendje që prek miliona njerëz dhe ka efekte negative në shëndetin fizik dhe mendor, madje rrit rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të shumta, të tilla…

Ushqimet që ndikojnë në sistemin imunitar

Sistemi imunitar nga mbron nga shumë bakterie dhe viruse, por ndonjëherë ato janë më të fuqishme se vet imuniteti jonë. andaj, e rëndësishme është që përmes metodave natyrale ta forconi sistemin imunitar. Hudhra…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.