Ky Mjek Shqiptar do t’ju çuditë me trupin e tij, ja pse!


Quhet Imer Murati, me profesion është mjek dhe njëkohësisht specialist i Gastroenterologjisë.  Dr. Imer Murati me fitnes merret qe një kohë të gjatë. Posedon një trup tepër muskuloz dhe sigurisht falë ushtrimeve të vazhdueshme në fitnes. Për më shumë shikoni foton e mëposhtme.