Mjeku francez: Ilaçi kundër koronavirusit ekziston dhe është i lirë


“Efikasiteti i klorokinës në trajtimin e pneumonive që shoqërojnë koronavirusin ose Covid-19 është i dukshëm dhe shërues″ Është bërë e ditur se mjekimi i përdorur prej shumë kohësh me klorokinë kundër malaries ka treguar se është efikas edhe për shërimin nga koronavirusi. Kështu është shprehur të martën për AFP-në Didier Raoult, drejtor i Institut Mesdhetar […]

Pasqyra e gjakut: Cilat janë vlerat normale?


Pasqyra e gjakut: Cilat janë vlerat normale? Pavarësisht nëse keni frikë nga gjilpërat ose dhënia e gjakut, vizita në laborator është e domosdoshme për diagnostikimin e cilësdo sëmundje. Analizat e gjakut tregojnë nëse organizmi është i shëndoshë, nëse ekziston ndonjë proces inflamator, apo ekziston ndonjë sëmundje… Që të mos pyetni se çfarë kuptimi kanë shkurtesat […]