Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam


  Shumë ankesa kanë ardhur në emailin tonë të cilët kanë thënë se pacientët nuk po shkojnë më te mjeku për t’u kontrolluar por për të marr injeksione: Diklofen, Dexason dhe Diazepam ose siç shkruajnë disa terapinë 3D. Pacienti nga shtëpia e tij niset me mendimin për të marrë injeksione, pra nuk vjen për kontrollë. […]

error: Content is protected !!