Ja cilat janë efektet anësore të injeksionit intramuskular (i.m)!


Punoi: MSc Babeta RexhepiInjeksioni klasik per te injektuar medikamente te ndryshme  mund te jape probleme te vogla. Disa I kuptojme menjehere disa jane te paparashikueshme. Problemet qe mund te shfaqen menjehere mund tju japim dhe trajtimin e menjehershem. Po c’ndodh me ato qe nuk jane te parashikueshme? Si fillim, te rikujtojme se injeksioni i/m quhet […]