Ja si janë provimet e Fakultetit të Mjekësisë!


Shkruan: Herolind Çeliku Provimet e fakultetit të mjekësisë janë tepër të vështira.  Do të iu duhet që për një provim të mësoni 1 ose dy vite.  Ka raste të cilat kanë mësuar edhe 4 e më shumë vite si p.sh për provimin e Anatomisë së Njeriut dhe provimet tjera (Ka shumë njerëz të cilët i […]

error: Content is protected !!