Tag: Këshilla

Hipertensioni arterial gjatë Ramazanit

[ad_1] Shkruar nga:Dr. Gëzim Berisha – Kardiolog Gjatë Ramazanit myslimanët privojnë veten nga të gjitha ushqimet dhe pijet nga lindja në perëndim të diellit. Kjo paraqet një ndërrim të rëndësishëm…

Çfarë i Bën Kripa e Tepërt Trurit

[ad_1] deri më tani, specialistët kanë pranuar se kripa e tepërt rrit rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare dhe tensionit të lartë të gjakut. Një studim i publikuar në revistën Nature Neuroscience,…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.