Kur u shpik kompjuteri personal dhe nga kush ?


Kur u shpik kompjuteri personal dhe nga kush ? Kompjuteri Personal I shpikur në vitet 1970, kompjuterët personalë, zgjeruan shumë aftësitë njerëzore. Kompjuteri i parë që ngjason me makinat modern të ditës së sotme ishte Analytical Engine, një pajisje e krijuar dhe ideuar nga matematicieni britanik Charles Babbage.

error: Content is protected !!