Çdo gjë që është e mirë për zemrën tuaj, është gjithashtu e mirë edhe për trurin tuaj


[ad_1] Ndër faktorët kryesorë të rrezikut për zhvillimin e demencias janë: mungesa e arsimimit, humbja e shqisave, pirja e duhanit dhe pasiviteti fizik janë theksuar në artikull Vlerësohet që 47 milionë njerëz në gjithë botën vuajnë nga demencia. Hulumtimi u prezantua në konferencën e Shoqatës Ndërkombëtare “Alzheimer” në Londër, raporton BBC, përcjell Telegrafi. Në raportin […]

Do të jetë “çështje ditësh” përpara se të numërohen shumica e fletëvotimeve në Pensilvani


[ad_1] Megjithëse Pensilvania ka bërë “përparim të shkëlqyeshëm” në numërimin e fletëve të votimit. Sekretari i Shtetit Kathy Boockvar vlerëson se do të jetë “çështje ditësh përpara se të numërohen shumica dërrmuese e votave”, raporton Insajderi. Duke folur në konferencën për shtyp me guvernatorin Tom Wolf, Boockvar vlerësoi se “qindra mijëra” vota do të numëroheshin […]

Simë Dobreci – Biografia


Prof. dr. SIMË GJON DOBRECI. MD.PhD. (1934-17.06. 2020) Mjek Dermatovenerolog, doktor i shkencave të mjekësisë. Profesor Univerteti. Atdhetar i shquar. Simë Gjon Dobreci lindi në Braticë, Ulqin, më 1934. Shkollën fillore tetëvjeçare e kreu në Braticë dhe Ulqin më 1953, gjimnazin klasik në Tivar më 1957, kurse Fakultetin e Mjekësisë në Beograd, më 1963. Punoi […]

error: Content is protected !!