Mimoza Sllamniku ka probleme me veshkat dhe kurimi i kushton 30 mijë euro – kërkon ndihmën e njerëzve vullnetmirë


[ad_1] Mimoza Sllamniku, 28-vjeçarja nënë e dy fëmijëve 2 dhe 4 vjeç ka nevojë për ndihmën e njerëzve vullnetmirë. Ajo vuan nga dëmtimi i veshkave dhe si pasojë e kësaj tashmë është edhe në dializë. Në pamundësi për të siguruar veshkën ne përshtatshme dhe koston prej rreth 30 mijë eurove për transplant, familja është e […]

Shtëpi dhe kuzhina për kukulla në Eureka Kids Kosovo


[ad_1] Fëmijët mund të dëshirojnë të luajnë me shtëpi dhe kuzhina në miniaturë. Realizojani dëshirën fëmijës tuajdhe blini shtëpi dhe kuzhinë të kukullave Kuzhinat dhe shtëpitë e kukullave janë lodrat më të dëshiruara për të vegjlit. Me lojë simbolike ata bëjnë prova dhe përjetojnë situatat në të cilat mund të gjenden nesër, per me shume […]

Mësoni fëmijët t’i pastrojnë duart me anë të lojës


[ad_1] Fëmijët duhet t’i mësojmë që të mbajnë higjienën dhe pse kjo gjë të mos bëhet me anë të lojës? Ne i mësojmë të vegjlit të fitojnë zakone të reja me anë të shpjegimit dhe përsëritjes. Kjo është arsyeja pse, në momentin që takohemi, duhet t’u mësojmë atyre rëndësinë e larjes së duarve, dhe me […]

Bretkoca zbavitëse, lodra që kombinon kënaqësinë me mësimin


[ad_1] Lodrat më të mira për fëmijë, janë ato që e kanë të kombinuar kënaqësinë dhe mësimin. Të tilla lodra mund të gjeni vetëm tek Eureka Kids Kosovo. Një prej lodrave që ndikon edhe në zhvillimin e intelegjencës tek fëmijët, lodra me bretkocë. Kjo bretkocë zbavitëse është e uritur dhe e etur për të ngrënë! […]

Sabjan Memishaj – Biografia


Dr. Sabjan Memishaj – Biografia Dr Sabjan Memishaj (Mjek Kardio-Vaskular) Lindi ne Tirane ne vitin 1978 ku kreu shkollen fillore dhe te mesme. Edukimi Studime Universitare prane Fakultetit te Mjeksise, Tirane(Tetor 1996-Korrik 2002). U diplomua me mesatare te shkelqyer Stazh pune pas universitar ne QSUT prane repartit te Nefrologji –Hipertensionit-Dializes(2002-2004) Specializim Pasuniversitar prane Fakultetit te […]

Gjykata Kushtetuese


Gjykata Kushtetuese e Kosovës (Anglisht: Constitutional Court of Kosovo; serbokroatisht: Ustavni sud Kosova) është autoriteti më i lartë për interpretimin e Kushtetutës së Kosovës dhe shqyrtim gjyqësor të ligjeve lidhur me përputhjen e tyre me kushtetutën. Selia e Gjykata Kushtetuese ndodhet në Prishtinë, kryeqytetin e Kosovës. Gjykata Kushtetuese është themeluar menjëherë pas Shpalljes së Pavarësisë […]

error: Content is protected !!