Këshilla Praktike Për Qetësimin e Simptomave të Gripit


[ad_1] Stina e gripit po afron dhe është e nevojshme që njeriu të mësojë jo vetëm për rëndësinë e higjenës dhe parandalimit por edhe masat për zbutjen e simptomave. Në këtë artikull të AgroWeb.org do të mësoni për hapat e duhur në zbutjen e simptomave të gripit. Këshilla Për Zbutjen e Simptomave të Gripit AgroWeb.org […]

Kaq ishte! Ed Sheeran heq dorë përfundimisht nga muzika dhe arsyeja do ju habisë të gjithëve


[ad_1] Edhe pse është këngëtari më i paguar në botë, sërish Ed Sheeran dëshiron që të largohet nga muzika. Ai mesa duket është mërzitur tashmë me këtë profesion dhe ka vendosur që të merret me diçka tjetër. “The Daily Mail” shkuan se këngëtari britanik dëshiron që tanimë të merret me biznes. Mendohet se 29-vjeçari po […]

Me


  ME I. parafj. Përdoret me një emër ose me një përemër në rasën kallëzore për të treguar: 1. Praninë e dy a më shumë vetave a sendeve së bashku në një vend, qenien e tyre së bashku në një gjendje të caktuar ose pjesëmarrjen e tyre të përbashkët në një veprim; shoqërimin e dikujt […]

error: Content is protected !!