Tag: Lufta

Çka është Lufta ?

Çka është Lufta ? Kuptimi i fjalës Luftë LUFTË f. 1. Ndeshje e armatosur ndërmjet shtetesh a forcash kundërshtare, që zhvillohet zakonisht me një varg betejash; koha sa vazhdon kjo…

Ese për 5 marsin – Ese të ndryshme

5 MARSI NUK ËSHTË VETËM I PREKAZIT DHE I KOSOVËS. ËSHTË I TRASHËGIMISË BOTËRORE TË LUFTËS KUNDËR FASHIZMIT Secila datë historike, botërisht, është rastësi. Nuk ka asnjë veçanti për 5…

Nga

NGA I. ndajfolje.Përdoret për të pyetur: 1. Për vendin prej ku vjen dikush a diçka, ku është ose nëpër të cilin kalon dikush a diçka; prej ku. Nga erdhën? Nga…

Për

Përdoret me një emër në rasën kallëzore për të treguar së bashku me të: Qëllimin a synimin e një veprimi; qëllimin a sendin përse shërben a duhet diçka; frymorin ose…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.