Me mbulesë, infermiere dhe vozitëse e autoambulancës në Podujevë


Ka nisur punën nën petkun e bardhë në mars. Përveç si infermiere në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Podujevë, ajo punon edhe vozitëse e autoambulancës. Fikrie Rekaliu – një grua me mbulesë, ka filluar punën si infermiere në QKMF-në e Podujevës në mars të këtij viti në shërbimin e ri paliativ. Veç kësaj, ajo […]

error: Content is protected !!