Tag: Mikroorganizmat

Çka është Sterilizimi ?

Çka është Sterilizimi ? Sterilizimi është procedurë e shkatërrimit të të gjithë mikoroorganizmave dhe sporeve te tyre. Sterilizimi bëhet me mjete të ndryshme fizike: nxehtësi, rrezatim, vibrim, filtrim. Sterilizimi me…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.