Çka janë miomat e mitrës?


Miomat e mitrës janë lloji më i shpeshtë i tumoreve të traktit reproduktiv femëror.  Deri në moshën 45 vjeçare, rreth 70% e grave do të kenë mioma. Në shumicën e rasteve, miomat janë të vogla dhe nuk shkaktojnë probleme,  por  rreth një e treta e grave të cilat kanë mioma, kanë probleme. Nuk dihet shkaku […]