Kontrabandim me barna dhe mito, arrestohet një oficer doganor dhe një person i dyshuar


[ad_1] Dogana e Kosovës ka bërë të ditur se është arrestuar një oficer doganor dhe një person tjetër me dyshimin për dhënie të mitos dhe kontrabandim të barnave. Në njoftim thuhet se njësit e Doganës kanë gjetur sasi të barnave në një veturë në afërsi të pikë kalimi kufitar dhe në bazë të dyshimit të […]

Shtyhet seanca ndaj dy hetuesve policor, të akuzuar për ryshfet


[ad_1] Seanca ndaj dy hetuesve të Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit është shtyrë. Hetuesi Menxhiqi, poashtu akuzohet edhe për armëmbajtje pa leje. Kjo seancë është shtyrë pasi, i akuzuari Lavdim Osmani gjendet në izolim, që e ka babanë e sëmurë me […]

Gjyqtari i akuzuar Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi mbrohen në heshtje


[ad_1] Ish-gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi, të cilët akuzohen për ushtrim ndikimi, mbrohen në heshtje. I akuzuari Rafet Ismaili, tha se mbetet prapa deklaratës të dhënë në procedurë paraprake më 8 nëntor 2019, dhe se e shfrytëzon të drejtën të mbrohet në heshtje. Njëjtë ka deklaruar edhe i akuzuari Blerim Gashi, ai ka […]

OVL-UÇK e Hasit demanton pretendimet se ka pasur baza në Shqipëri


[ad_1] Arrestimet e ish-udhëheqësve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga Gjykata Speciale, i ka kundërshtuar edhe dega e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Has. Kryetari i kësaj organizate, Xhevdet Thaçi i ka quajtur të padrejta këto arrestime duke thëne se Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka bërë luftë të ndershme dhe të dinjitetshme. […]

E akuzuara e pranon se i mori 400 euro mito për rregullimin e statusit të viktimës së dhunës seksuale në kohën e luftës


[ad_1] Gjykata e Prishtinës, në krye me gjykatësin Vesel Ismaili, ka udhëheur procesin penal ndaj F. C. për veprën penale marrje ryshfeti. F. C., po akuzohet se ka marrë ryshfet shumën prej 400 euro, për rregullimin e dokumentacionit për statusin e viktimës së dhunës seksuale gjatë kohës së luftës në Kosovë. E njëjta pasi ka […]

error: Content is protected !!