Olive aty ku mjeku ka në qendër të vëmendjes vetëm pacientin


[ad_1] Mjeku familjar në Olive Medical Laboratory 12 orë në ditë, 6 ditë në javë është i gatshëm të ofrojë shërbime shëndetësore duke e pasur gjithmonë në qendër të vëmendjes PACIENTIN. Duke i bashkëndjerë shqetësimet shëndetësore e ndihmon atë për ta mbajtur shëndetin në gjendjen më të mirë të mundeshme me anë të vizitës mjekësore […]

Shërbimet e mjekut familjar në “Olive Medical Laboratory”,12 orë në ditë, 6 ditë në javë


[ad_1] Mjeku familjar në Olive Medical Laboratory 12 orë në ditë, 6 ditë në javë është i gatshëm të ofrojë shërbime shëndetësore duke e pasur gjithmonë në qendër të vëmendjes PACIENTIN. Duke i bashkëndjerë shqetësimet shëndetësore e ndihmon atë për ta mbajtur shëndetin në gjendjen më të mirë të mundeshme me anë të vizitës mjekësore […]

Basri Lenjani: Spitalet Rajonale po i përcjellin krejt te ne, edhe pse munden me u trajtu në to


Drejtori i Klinikës Emergjente të QKUK-së Dr. Basri Lenjani në një prononcim për Gazetën Express tha se shumica e rasteve që udhëzohen për në Emergjencë mund të trajtohen nga mjeku familjar. Dr. Basri Lenjani poashtu foli edhe për udhëzimet me të cilat pacientët kërkojnë ndihmë në Emergjencë duke thënë se mund të çuditeni nga udhëzimet […]

Basri Lenjani: Vetëm me i pa udhëzimet me të cilat na i dërgojnë në Emergjencë, çuditesh


Drejtori i Klinikës Emergjente të QKUK-së Dr.Basri Lenjani në një prononcim për Gazetën Express tha se shumica e rasteve që udhëzohen për në Emergjencë mund të trajtohen nga mjeku familjar.  Dr.Basri Lenjani poashtu foli edhe për udhëzimet me të cilat pacientët kërkojnë ndihmë në Emergjencë duke thënë se mund të çuditeni nga udhëzimet me të […]

Gabimi i mjekut të përgjithshëm dhe familjar rreth kolikës abdominale dhe kolikës renale


  Shkruan: Leutrim Maxhuni Kohët e fundit është bërë praktikë e gabuar nga ana e Mjekut të Përgjithshëm dhe Familjar(pjesa më e madhe e tyre) për kolikën abdominale (dhimbjes së barkut) dhe kolikën renale (dhimbjes së veshkave ose organeve të traktit urinar) rreth trajtimit të saj dhe udhëzimit te Gastroenterologu, Kirurgu abdominal apo Urologu.   Në […]

error: Content is protected !!