18 mjekë humbën jetën gjatë pandemisë, Oda e Mjekëve ndan dekorata për familjet e tyre


[ad_1] Oda e Mjekëve të Kosovës ka shpërndarë dekorata për familjarët e mjekëve që humbën jetën si pasojë e Covid-19, raporton Ekonomia Online. Dekoratën Nderi i Mjekut “Ali Sokoli” si dhe Dekoratën për Arritje Shkencore “Musa Haxhiu”. Kryetari i Odës së Mjekëve, Pleurat Sejdiu, ndau dekoratën Nderi i Mjekut “Ali Sokoli” si dhe dekoratën për […]

Oda e Mjekëve të Kosovës nesër ndanë dekorata në nderim të mjekëve që kanë humbur jetën nga COVID-19


[ad_1] Oda e Mjekëve të Kosovës ka bërë të ditur se ditën e nesërme do të shpërndajë dekoratën Nderi i Mjekut “Ali Sokoli” si dhe Dekoratën për Arritje Shkencore “Musa Haxhiu”. Dekorata Nderi i Mjekut “Ali Sokoli” do të ndahet në nderim të Mjekëve të cilët kanë humbur jetën nga virusi COVID-19, ndërsa dekorata për […]

Musa Haxhiu – Biografia


Musa Haxhiu lindi më 15 mars 1939 në Pejë. Shkollën fillore dhe gjimnazin i mbaroi në vendlindje. Në vitin 1958/59 regjistroi Fakultetin e Mjekësisë në Beograd, ku diplomoi në vitin 1963. Specializimin nga fusha e sëmundjeve të mushkërive e kreu në Beograd, në vitin 1968. Në studimet pas­universitare për kardiologji u regjistrua në vitin 1968/69, […]

Akademiku me 400 punime, kumtesa dhe ligjërime shkencore në të gjitha revistat me renome botërore


Më datën 17 09.2007 morëm lajmin e hidhur se në Ohio të Amerikës, pushoi së rrahuri zemra e të ndriturit, shkencëtarit, fisnikut dhe atdhetarit të devotshëm Akademik Prof. dr. Musa A. Haxhiu. Musa Haxhiu u lind me 15 mars 1939 në Pejë. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në vendlindje. Diplomoi në Fakultetin e Mjekësisë […]