Pacienti fëmijë, me shputë të shtrëmbër, po trajtohet me sukses nga ortopedi Nderim Salihaj


[ad_1] Ortopedi i njohur në QKUK, Dr. Nderim Salihaj, me anë të një postimi në faqen e tij në Facebook, ka paraqitur një rast të trajtimit të shputës së shtrembër, deformim ky i lindur te një fëmijë. tretmani i kësaj shpute po bëhet me imobilizime serike javore me gibs. Korrigjimi i këmbës së fëmijës është […]

Kryeni shërbimet e ortopedisë në Laboratorin Olive


[ad_1] Ortopedia është një degë e mjekësisë që merret me sistemin muskulor dhe skeletik, kockat, nyjet, ligamentet, pjesëzat, nervat, venat, muskujt dhe lëkurën që e mbulon atë. Ajo studion, trajton dhe përpiqet të parandalojë problemet dhe sëmundjet muskuloskeletale, si një degë e superspecializuar e kirurgjisë. Në Olive Medical & Laboratory shërbimit të ortopedisë i japin […]

“Familja jonë” sonte drejtpërdrejt në Facebook me ortopedin, Dr. Nderim Salihaj


[ad_1] Sonte, më fillim nga ora 20:00, drejtpërdrejt në rrjetin social, Facebook, do të jemi me ortopedin, Dr. Nderim Salihaj. Përvec temës kryesore që do të diskutohet, ndjekësit e portalit Familja jonë kanë mundësi të bëjnë pyetje për doktorin lidhur me fushën që ai përfaqëson. Pyetjet kanë filluar të selektohen që nga e hëna dhe […]

Kur ortopedi dhe pacienti i tij janë njëkohësisht babai dhe i biri.


Moment i rrallë kur ortopedi dhe pacienti i tij janë njëkohësisht babai dhe i biri. Ndjenjë e veçantë të trajtosh të birin nga dy fraktura të rënda, në të dy parakrahët dhe kthimin e tij të shpejtë ne jetën normale. Disa këshilla për prindërit në lidhje me lëndimet e fëmijëve të tyre: 📌Mos i paragjykoni […]

Dr.Nderim Salihaj: Disa nga format e trajtimit të lëndimeve të gjymtyrëve që i hasim në popullatën tonë


Shkruan: Dr.Nderim Salihaj Disa nga format e trajtimit te lendimeve te  gjymtyreve qe i hasim ne popullaten tone: Masazhe (ngjeshje) Kompresa te nxehta Kripë me qepë Margarinë Ve me miell Trajtimi i lendimit sipas metodave bashkohore: Protokolli PRICE Protect                Ruajtja e gjymtyres Rest           […]

Ortopedi i cili ka trajtuar një rast të veçant kirurgjik


  Dr.Nderim Salihaj – Ortoped ka trajtuar një rast të veçant kirurgjik. Ai ka larguar nga shuplaka e një pacienti një trup të huaj dhe me këtë veprim ka shpëtuar edhe dorën e pacientit. Lëndimi i pacientit ka ndodhur në rrethojat e metalit. Trajtimi kirurgjik nga Dr.Nderim Salihaj ka bërë të mundur heqjen e trupit […]