Sun. Jul 3rd, 2022

Tag: Poezi

Poezi

Poezi për UÇK-në shkruar nga Linda Fana

Poezi për UÇK-në shkruar nga Linda Fana 𝐔Ç𝐊 𝐍𝐮𝐤 𝐥𝐞𝐣𝐨𝐣 ,𝐧𝐞 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐦 ,𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐤 𝐝𝐨𝐫 𝐞 𝐳𝐞𝐳, 𝐣𝐚𝐦 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐫 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐞 𝐝𝐨 𝐭𝐚 𝐦𝐛𝐫𝐨𝐣 𝐦𝐞 𝐧𝐝𝐞𝐫 ! 𝐉𝐚𝐦 𝐛𝐢 𝐞…

Poezi

Poezi për Pranverën

Poezi për Pranverën Pranvera Dikush më sollilule me mijëra,qoftë gjithnjëplot lule dhe ngjyra Dikush, pallton e madhe-ma mori nga krahëtkëpucët m’i hoqi,më veshi sandalet. Dikush më bëritë lehtë, gogël,ndaj renda…

Poezi

Poezi për Macen

Poezi për Macen Macja ime Macja imeFle në gjumë,Prane zjarritGërhet shumë Macja fle,Festë e madhe.Miushi tundet,si në valle. “Fli ti maceDhe një çikëNgjajnë gërhimat,me muzikë. Mace si ti,jo nuk ka,fli…

You cannot copy content of this page