Mjekët francezë japin dorëheqje Protestat kundër politikave të qeverisë së Francës dhe formimi i lëvizjes protestuese “Jelek Verdhët”, si dhe grevat kundër reformave të sistemit të pensionimit, kanë përfshirë edhe mjekët e këtij vendi. Radio RTL njoftoi se mjekët francezë duke protestuar kundër kushteve të vështira të punës dhe mungesës […]