2019: Katër mjekë të njohur e lanë QKUK-në për shkak të problemeve menaxheriale

  Burimi: Gazeta Shneta Në vitin që lam pas QKUK-në e kanë lënë katër mjekë të njohur për shkak të problemeve menaxheriale. Neurokirurgu Dr. Bujar Kastrati është dorëhequr nga Klinika e Neurokirurgjisë për shkak të problemeve brenda kësaj klinike që janë të njohura edhe më parë. Mosmarrëveshjet dhe pengesat e kishin bërë të dorëhiqej nga […]