Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Komunën e Gjakovës, ka siguruar disa pajisje për Laboratorin e Stomatologjisë në QKMF, për blerjen e të cilave janë shfrytëzuar mjetet nga investimet kapitale të kësaj drejtorie.  Laboratori është pajisur me makina dhe tavolina të punës, mikromotora, pajisja e gips sallës me inventar, […]

Një vjedhje e rëndë është rrtuar se ka ndodhur mëngjesin e djeshëm në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në fshatin Guskë të Gjakovës. Sipas njoftimit të policisë, ankuesja ka rrtuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë brenda objektit të QKMF-së dhe nga aty kanë vjedhur një aparat për […]

Një sukses i arritur mund të quhet rritja e të hyrave vetanake në QKMF-në e Vushtrrisë, ku për dallim prej viteve të tjera viti i kaluar duket të ketë i dalë i suksesshëm. Këtë e ka paraqitur me diagrame edhe Drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Sylejman Meholli, duke shtuar […]

Drejtuesit e kujdesit parësor shëndetësor në Prizren, kanë marrë vendim që nga data 11 Mars, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare të jetë në shërbim të qytetarëve 24 orë shkruan Gazeta e Prizrenit përcjell Gazeta Shëndeti. Drejtori i Shendetësisë, Visar Shehu, tha se pas analizave dhe konsultave brenda stafit drejtues të […]