Shërbimi i Radiologjisë në Olive Medical & Laboratory


[ad_1] Radiologjia është degë e mjekësisë që merret me prodhimin dhe interpretimin e imazheve radiologjike për qëllime diagnostike ose terapeutike dhe një degë që përparon çdo ditë me avancime në teknologji dhe në fushën e diagnostikimit, por sot edhe në trajtim. Një rol të madh ka luajtur në fushën e onkologjisë dhe ecuritë ndërhyrëse. Ky […]

error: Content is protected !!